RO EN

Despre Noi, Echipa Asiris

Ne place sa transpunem povestea evenimentului dumneavoastră pe hârtie, să pictăm în culori dragostea împărtășită, să găsim forme de design care sa vă reprezinte, care să aibă o semnificație aparte pentru voi, cuplul fericit.
Modelele nostre găsesc calea bucuriei către invitați, trezind în ei emoție, admirație și interes, ușurința de a zice DA unui eveniment ce se anunță deosebit ca formă și conținut, care le va aduce o experiență unică, menită să fie păstrată amintire...
Îți mai aduci aminte cum ne-am distrat la nunta "Lui ....... cu ....... Ea"? A fost super.... Acestea sunt momentele care contează cu adevarat și cărora noi vrem să le dăm importanță, pentru că NOUĂ NE PASĂ.
Ne pasă de voi, ne pasă de ceea ce facem, punem pasiune, avem drag de muncă și de rezultat. O facem în ciuda greutăților, a mediului, a nesiguranței, a concurenței neloiale, a obstacolelor de tot felul.
Credem cu tărie că un eveniment important din viața cuiva trebuie sărbătorit la maxim, din tot sufletul, cu toată bucuria și ne place să credem că o mică contribuție am avut-o și noi.
Susținem handmade-ul românesc, susținem business-ul corect, susținem loialitatea și respectul față de client, relațiile corecte cu toți cei din jur.
Investim mereu în noi și companie, suntem dornici să învățăm tehnici noi, să ne perfecționăm, ca să vă oferim soluții rapide, interesante, funcționale și profesioniste chiar dacă ceea ce facem noi este handmade.
Ce facem diferit?
În primul rând ascultăm și punem întrebări care să ne aducă mai aproape de voi, să înțelegem ce vă motivează, ce vă place, ce vă reprezintă. Deci: EMPATIE și ÎNTELEGERE.
Apoi oferim soluții chiar dacă asta înseamnă să vă trimitem la o firmă concurentă sau colaboratoare - pentru că noi vrem să găsiți ceea ce vă trebuie și nu întotdeauna o putem face noi. Deci CORECTITUDINE si RESPECT.
Căutăm să creem ceva diferit ținând cont de ceea ce vă doriți, acceptăm sugestii, modificăm de câte ori este nevoie și ținem mereu legătura cu voi. Deci: CREATII UNICE și PERSONALIZARE.
Ne dedicam toate eforturile pentru calitate - folosim cartoane speciale texturate, mate sau sidefate de gramaje mari pentru ținută și un design perfect (colecții Fedrigoni, Italia sau Papier, Polonia), . Deci: CALITATE si PRESTANTĂ.
Știm că pentru a fi diferit trebuie să gândești diferit și să surprinzi plăcut. Elemente de volum precum forme ștanțate din carton, frunze, petale uscate, panglici de organza sau satin, pietre semipreţioase pun în valoare orice model creat de noi. Deci: DIFERENTIERE și FACTOR WOW.
Fiind o echipă unită, cu sarcini bine definite și atent împărțite facem totul mai repede și vă oferim soluții rapide și răspundem urgențelor pentru că vrem sa ajutăm. Însă preferăm să facem lucrurile în tihnă ca să ne bucurăm mai mult. Deci: RAPIDITATE și SUSTINERE.
Convingeţi-vă și răsfoiți blogul nostru online după idei și tutoriale:
Dati-ne un telefon la 0368 407 337 sau 0740 184 124 și cereti-ne sfatul.
Comandati acum din magazinul nostru online: ww.asiris.ro


Cine suntem?

Firma ASIRIS SOLUTIONS S.R.L. este o agenţie de publicitate din Braşov, înfiinţată în 2003, care oferă servicii de identitate vizuală, grafică promoţională, servicii pregătitoare pentru tipar, felicitări şi invitaţii personalizate pentru diferite evenimente şi ocazii (Crăciun, Paşte, 1 Martie, aniversare, nunta, botez).
Misiunea noastră este să oferim servicii de publicitate diversificate, de calitate şi convenabile clienţilor fie Business to Business, fie Business to Client.
fiind un partener de încredere, disponibil şi ingenios.

Mulţumirea clienţilor noştri şi faptul că apelează mereu la serviciile agenţiei Asiris Solutions reprezintă satisfacţia noastră. Deţinem o echipă mică, creativă, deschisă şi implicată. Ne bazăm pe experienţa lor, de peste 20 ani în materie de design, tipar şi prelucrare grafica..

Toate materialele publicitare urmăresc valorificarea şi extinderea potenţialului clienţilor noştri, fie că sunt complexe hoteliere sau pensiuni turistice, agenţii de turism sau companii multinaţionale, fundaţii sau firme private.

Proiectele sunt urmărite cu mare atenţie de la concepţie până la livrarea din tipar. Lucrăm în constrângerile bugetului pus la dispoziţie, respectând termenele şi scopurile stabilite. Clienţii sunt informaţi permanent despre etapa în care se află lucrarea.
Vă putem ajuta în dezvoltarea business-ului dvs. cu o strategie de marcă unificată. Putem realiza, alături de dvs. şi colaboratorii noştri campanii de marketing performante.


Ce spun clientii?

Bună ziua,

Am primit coletul. Va mulțumim frumos pentru promptitudine și profesionalism!

O zi frumoasa,
Maria Boicea

Trimis din Yahoo Mail pe Android
21 iulie 2017

Boicea Maria
Va multumesc mult pt accesoriile deosebite. Au fost deosebit de admirate de invitati si in egala masura de cei de la restaurant care au cerut referinte despre dvs. Va multumesc inca odata si va doresc mult succes Si o afacere prospera!

Trimis din Yahoo Mail pe Android

Persoiu Violeta
Mamica lui Anaiis Maria, 2016
Am primit pachetele! Sunt toate cele mai minunate din lume, ca in toate visele mele :) Multumesc din suflet. Imbratisam.
Mesaj 22.08.2013 13:17

Georgiana Codrescu
Miresica 24 August 2013
Ma numesc Valentina si sunt din Bucuresti. Cand am cautat invitatii pentru nunta mea care va avea loc pe 31 decembrie 2008, de revelion, am vrut sa gasesc ceva deosebit, unic si in tema cu cele doua evenimente. Cautand mai intai pe internet m-am oprit la un site...si am vazut o invitatie...ce parea perfecta. Dupa ce am facut comanda nimeni nu a inteles de ce ne-am luat invitatii din Brasov cand sunt sute de mii de modele in Bucuresti....sincer m-am intrebat si eu....Am gasit raspunsul azi cand am desfacut coletul.......invitatiile noastre sunt deosebite, unice si in tema....sunt cele mai frumoase invitatii pe care le am vazut in viata mea si nu spun asta pentru ca sunt ale noastre...chiar asa sunt. Sunt in proportie de 99.9% convinsa ca vor fi pastrate ca amintire sau ca model si nu vor ajunge in nici un cos de gunoi.
Va multumesc!

Valentina